Over ons

Voor lunch en brunch, catering evenementen, feest catering, catering bedrijven, kok aan huis of kerstdiner: u maakt uw gelegenheid extra feestelijk met onze catering service!

Topkwaliteit catering volgens Van Benschop

Topkwaliteit catering bestaat bij ons uit de volgende ingrediƫnten:
  • culinaire gerechten geheel volgens uw wensen
  • professioneel en vriendelijk geserveerd
  • uitstekende service, passend bij uw gelegenheid
  • uw gasten ervaren groot gevoel van gastvrijheid
  • u krijgt altijd het maximaal mogelijke binnen uw budget

Beproefde organisatie

Heeft u wel eens zelf vlekkeloos de catering verzorgd voor een gezelschap van 25, 50, 250 of 500 man? Zonder ervaring is het haast onbegonnen werk om alles precies op het juiste moment, met de juiste smaak en temperatuur aan de juiste personen te serveren. Topkwaliteit catering vereist een goed gevoel voor timing, organisatie en gastvrijheid. De mensen van Van Benschop hebben dat. En we beschikken over de juiste voorzieningen. Zoals een zeer goed geoutilleerde grootkeuken met ruim voldoende koelingsruimte om vers-ingrediƫnten en deels of geheel bereide gerechten continu op de beste temperatuur te houden. Wij werken altijd volgens beproefde, heldere procedures. En uiteraard volgens de HACCP-norm.

De waarde van goede catering

Zonder catering geen feest, evenement of bijzondere gebeurtenis. Catering levert een belangrijke bijdrage aan het grotere geheel: het doen slagen van uw feest of bijeenkomst! Wij beseffen dus dat we waardevol en zeer verantwoordelijk werk hebben. Daarom laten we niets aan het toeval over.

Altijd maatwerk

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie: wat is de aard van de gelegenheid? Welke gerechten en welke service passen daarbij? Hoe exclusief kan en mag het zijn? Steeds streven wij in nauw overleg met u naar het maximaal mogelijke binnen uw budgettaire grenzen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Helderheid in de keuken en... in de gemaakte afspraken.